De cacaobonen komen van één en dezelfde plantage. Ze worden zorgvuldig geselecteerd op de meest uitgelezen percelen, wat onze chocolade een smaak oplevert die u nergens anders proeft
Het % cacao drukt het zuivere cacaogehalte uit. We voegen namelijk niets aan de cacaomassa toe

PRODUCTEN

WINKELS

Zavel

Chocoladewinkel - Boerderij

Strostraat 32 – 1000 Brussel

Sint-Katelijne

Chocolade- en ijswinkel

Baksteenkaai 36 – 1000 Brussel

Sint-Katelijne

Chocolade-, ijs- en patisseriewinkel met degustatiesalon

Baksteenkaai 24 – 1000 Brussel

100% CHOCOLADE – 0% TOEGEVINGEN

Chocolade herontdekken met een eerlijke, transparante en pure filosofie. Deze visie maakt de subtiele aromatoetsen van onze kwaliteitsbonen net dat tikkeltje verfijnder. De bonen leveren het allerhoogste cacaogehalte op, dat met zorg bewaard blijft in het eindproduct. Onze chocolades zijn 100 % natuurlijk: ze bevatten niets dan cacaobonen, cacaoboter en suiker. Dat is alles.

PLANTAGES

OVER ONS

Ons atelier in het hartje van Brussel biedt chocolaatjes, koekjes, ijs en andere lekkernijen aan van zeer hoge kwaliteit, dagelijks vers gemaakt en dit volgens de puurste ambachtelijke traditie en met enkel de beste ingrediënten. Onze know-how? Het bewerken van pure, eerste keuze producten, met behoud van hun oorspronkelijke smaak. Alles wordt met de hand gemaakt, door ambachtslieden die houden van hun vak. Om al deze redenen kunnen we met trots bevestigen dat we geen kunstmatige producten gebruiken.