De cacaobonen komen van één en dezelfde plantage. Ze worden zorgvuldig geselecteerd op de meest uitgelezen percelen, wat onze chocolade een smaak oplevert die u nergens anders proeft Het % cacao drukt het zuivere cacaogehalte uit. We voegen namelijk niets aan de cacaomassa toe
Baksteenkaai 24 – 1000 Brussel
Chocolade herontdekken met een eerlijke, transparante en pure filosofie. Deze visie maakt de subtiele aromatoetsen van onze kwaliteitsbonen net dat tikkeltje verfijnder. De bonen leveren het allerhoogste cacaogehalte op, dat met zorg bewaard blijft in het eindproduct. Onze chocolades zijn 100 % natuurlijk: ze bevatten niets dan cacaobonen, cacaoboter en suiker. Dat is alles.
Ons atelier in het hartje van Brussel biedt chocolaatjes, koekjes, ijs en andere lekkernijen aan van zeer hoge kwaliteit, dagelijks vers gemaakt en dit volgens de puurste ambachtelijke traditie en met enkel de beste ingrediënten. Onze know-how? Het bewerken van pure, eerste keuze producten, met behoud van hun oorspronkelijke smaak. Alles wordt met de hand gemaakt, door ambachtslieden die houden van hun vak. Om al deze redenen kunnen we met trots bevestigen dat we geen kunstmatige producten gebruiken.